Våra andra hemsidor : Illnessfinder Remedyfinder

Homeopati behandling eller HOMEOPATI medicin är ett medicinskt system som bygger på principen att liknande botar liknande. Den använder främst potentierade (extremt utspädd) åtgärder för att stimulera kroppens egna läkande funktioner. Ordet homeopati kommer från de grekiska orden homios (liknande) och pathos (lidande), och grunden för metoden är att liknande botar liknande. Homeopati började utvecklas under slutet av 18th century, även om vissa grundläggande idéer har varit kända länge i indisk och orientalisk medicin. De har också noterats av historiska medicinska personligheter som Hippokrates och Paracelsus.

Homeopatiska naturläkemedel eller homeopatiska avhjälpa används inom homeopatin är vanligen potentierade, vilket innebär att de späds ut i flera etapper. Övriga lösningar används också.
Teorin bakom potensering är att ett läkemedels verkan är omvänt proportionell mot dess huvudsakliga innehåll. Styrkan är inte i själva ämnet, utan i dess mönster, och desto mindre är det ämnet desto kraftfullare mönster. Detta kan förklaras av att energi skapas och ökas genom rytmiska skaka av lösningen när det späds är.

Köp eller konvertera medlemskap

Innhåll Medlemskap
  Gratis Standard Pro Platinum
James Tyler Kents repertorie (62 186 symptom)  
Constantine Hering repertorie (50 929 symptom) engelsk version    
Adolph Lippe repertorie (16 832 symptom) engelsk version    
Oscar E. Boerickes repertorie (7 192 symptom)
Materia Medica av John H. Clarke (1,008 medel) engelsk version  
Materia Medica av William Boericke (688 medel) engelsk version
Materia Medica av Constantine Hering (411 medel) engelsk version    
Materia Medica av Adolph Lippe (229 medel) engelsk version    
Kliniskt beprövade symptom (20,678 of 137,139 symptom)  
Skapa och skriv ut recept  
Utan reklam  
Professionell Medlemskap i Illnessfinder och Remedyfinder      
Medlemskap pris för 12 månader Gratis
29 USD
 
Köp nu
49 USD
 
Köp nu
89 USD
 
Köp nu

Nöjdhetsgaranti: Handla säkert på Webhomeopath med vår 100% nöjd garanti. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt medlemskap, helt enkelt kontakta oss inom 10 dagar, och vi kommer gärna återbetalning 100% av köpeskillingen.