Våra andra hemsidor : Illnessfinder Remedyfinder

Om Webhomeopath

Kontakta oss

Vänligen notera att vi inte svarar på några mediciska frågor.
Vänd dig direkt till vårt forum i stället.


Lundberg Selection AB - Webhomeopath
Grevgatan 15
114 53 Stockholm

Telefonnummer: 08 - 559 220 99

Organisationsnummer: 556448-2049
Webhomeopath arbetar för och med sina 182523 medlemmar i syfte att främja hälsa genom homeopati.

Vårt uppdrag är att leverera tjänster för att effektivisera, förenkla och förbättra terapeuters verksamhet. Målet är att fler människor ska bli hjälpta genom homeopati och att terapiformen ska spridas som behandlingsform.

Webhomeopath är utvecklad av homeopater, läkare och systemutvecklare i samverkan. Företagets grundare, Björn Lundberg, har bedrivit verksamhet inom alternativa behandlingsformer under de senaste 20 åren. Under de åren har han bland annat grundat alternativmedicin.se och webhomeopath.com.

Björn är själv praktiserande homeopat, kvalitetssäkrad av KAM (Kommittén för Alternativ Medicin), och har studerat medicin vid Karolinska institutet i Stockholm. Denna bakgrund har gjort honom till en stark förespråkare för integrerad medicin och dess grundläggande utgångspunkter.

Hans vilja att sätta patienten i fokus, få mer tid för det terapeutiska samtalet och säkerställa kvaliteten i sitt arbete, fick honom att fundera över hur han kunde dra nytta av sin utbildning, erfarenhet och mänskliga egenskaper/personlighet i kombination med teknologins överlägsna hantering av stora informationsmängder. Lösningen blev Webhomeopath, som förenar beprövad naturmedicin med systematisk datateknologi.